• 8
    sırbistan milli basketbol takımının koçu, en azından şu saat itibarıyla.

    10 eylül 2019 arjantin sırbistan basketbol maçı sonrası bir şeyden eminim; delije'li partizanın biri bunu tenhada kıstırırsa kan alır popisinden, ciddiyim. refere maçtaki muazzam arjantin performansı bir yana, lavuk öyle rezalet bir coaching sergiledi ki, 5 eylül 2019 türkiye çekya basketbol maçındaki ufuk sarıca x 3 falan. sırplar sosyal medyada kendisini linç etmekle meşgul şu sıralar. turnuva* kadrosunu açıkladığında yoğun eleştiri almıştı zaten nemanja nedovic'le nikola kalinic'i kadroya almayıp yerlerine marko simonovic'i ve stefan bircevic'i tercih etti diye fakat hazırlık dönemindeki namağlup süreç söz konusu eleştirileri bastırmıştı.

    dünya kupasının abd'yle birlikte en güçlü iki kadrosundan biri olan sırp takımını elleriyle uçuruma sürükleyen adam. şampiyon olacak kadro ancak bu kadar kötü idare edilebilirdi, bir anlamda başarıdır bu da. "fuck"undo campazzo & 39'luk luis scola realitesini de unutmamak lazım tabii.

    ek: -leme ihtiyacı hissettim. bu herifin fb beko'yla oldukça iyi bir sezon geçiren kalinic'i kadroya almama sebebi, kalinic'in kosova hakkında ılımlı açıklamalar yapması, olaylara barışçıl bir dille yaklaşması. böyle de bir karakter işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın