• 35790
    "galatasaray'ın teklifi hazıranın başında geldi. ilk konuşulmaya başlandığından itibaren inanılmaz pozitiftim. türkiye'nin en iyi takımı olduğunu biliyordum. bir yandan fatih terim faktörü çok önemli oldu. çok önemli bir hocayla çalışacaktım."

    "taraftarlar aynı şekilde, taraftarlar hakkında da bildiğim duyduğum şeyler vardı. bu tutkuyla beraber onlarla olmak beni çok heyecanlandırdı. ilk duyduğumdan beri pozitiftim aslında."

    "türkiye'de başka bir takımdan teklif almadım. avrupa ve amerika'dan teklifler geldi. benim için avrupa'da başarı kazanmak önemli. çok önemli oyunculara ve teknik direktöre sahibiz. bence avrupa'da çok iyi işler yapabiliriz."

    "inanılmaz bir karşılama oldu. galatasaray taraftarına bir kez daha teşekkür ediyorum ama bunu tahmin ediyorum. daha önce buradan yolu geçmiş insanlarla konuştum, galatasaray ve istanbul'la ilgili güzel şeyler duydum. ilk geldiğimde de tek gelmek istemedim."

    "ailemle gelmek ve onların da buna tanık olmasını istedim. unutulmaz bir anı oldu."

    "bu hafta çok iyi antrenmanlar geçirdim, fiziken kendimi çok iyi hissediyorum. tabii son karar fatih hocamızın, o şans verirse oynayabilirim."

    radamel falcao
App Store'dan indirin Google Play'den alın