• 35755
    "dürüst olmak gerekirse, sadio mane ve mohamed salah arasındaki sözde 'ağız dalaşı' ile ilgili söylenenler kadar saçma şeyler duymadım. 'aç gözlü" veya 'takım ruhunu zedeleme' gibi saçma sapan kelimeler kullananlar, daha önce hiç futbol izlememişler mi? çünkü gol atacağınıza inancınız olmazsa birinci sınıf bir golü olamazsınız.

    golcülerin yaptığı şey budur. kendilerini bunun için eğitirler. tüm hafta antrenman sahasında pratik yaparak ve hafızalarında canlandırarak girdikleri her pozisyonu nasıl gole çevirebilecekleri üzerine çalışırlar ve en iyisi de her zaman gol atacaklarına inanırlar. 20 metreden, 40 metreden, her yerden. boş kale önündeki futbolcuya pas atmak daha kolay olsa bile bunu yaparlar. salah'ın rekorlarına baktığım zaman bunu yapmaya devam edeceğini gördüm. insanların bencillik olarak nitelendirdiği şeyi yapmadan bu kadar çok gol atamaz.

    zaten bu insanlar tam olarak ne istiyor ki? salah'ın golcü olmaya devam etmesini mi istiyorlar, yoksa her zaman pas atmaya çalışan bir oyuncu olmasını mı? çünkü ikisine de aynı anda sahip olamazsınız. duyduğum bir başka zırvalık ise salah'ın kıskanç olduğu ve mane'nin gol atmasını istemediği için pas atmadığıydı. evet, salah kaleyi gördüğü zaman bencil olabilir ama bence bu durum onu muhteşem bir golcü yapıyor. ayrıca bu durum, başkaları için pozisyon yaratmadığı anlamına gelmiyor. mane bunu biliyor ve gösterdiği tepki oyundan alınmasınaydı."

    https://www.mirror.co.uk/...y-liverpool-19877324

    https://www.goal.com/...ul1lt2t1ddi3vfcj3tc5

    robbie fowler
App Store'dan indirin Google Play'den alın