resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3552
    kendisi hakkinda görüşlerim sabit.

    hakan şükür muhtemelen bu fetocularin yalanlarına kanmış, allaha kulluk ediyorum diye fetosa ayaklik yapmıştır. kazandığı paranın büyük çoğunluğunu feto derneklerine yatırmış resmen finanse etmişti hatırlarsınız.

    15 temmuz feto'nun 40 yıllık planı falan değildi, 15 temmuz darbe girişimi hükumetin kuduz köpekleri devletin içine yerleştirip, köpeklerle çıkar çatışmasına girerek aç kalmalarina neden olmasının sonucu olarak o kuduz köpeklerin sağa sola saldırmasıydi.

    hakan bu köpeklerin ihanet kısmında yer almamış olabilir, ki bence yer almadı da zaten. 15 temmuz özelinde masum birisi.

    amma velakin tekrar ediyim, hakan şükür fettullah gülen denen şaklaban ve avenelerinin peşinde ömrünü çürütecek, kendi kariyerini hayatını eşini aklını yitirmiş bir ihtiyara göre düzenleyecek kadar küçük bir karakterdi.

    isterse 250 değil 500 gol atmış olsun, metin oktay gibi metin kurt gibi hatta ve hatta günümüzde fatih terim gibi onun bunun köpeği olmamış, her zaman galatasarayin yanında galatasaraydan yana onurlu bir şekilde durmuş isimlerin yanında hakan şüküre efsane demek, hakan şükür gibi bir santrfor dururken umut bulut iyi santrfordu demek gibi bi şey.

    hakan şükür çok büyük bir santrfordu. ciddi gol sayılarına ulaşmasının yaninda oyun içi yaptıklarıyla da, bitmeyen enerjisiyle de, takım içinde sorun cozmesiyle de çok şey kattı futbol takımımıza.
    ama galatasaray sadece futbol takımı değildir. galatasarayı hissedemeyen, cumhuriyeti hissedemeyen, özgür olmayan bir aciz bu kulüpte efsane sayılamaz kusura bakmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın