• 35715
    "salah, messi'ye çok benziyor ama messi gibi tutarlı olmalı. salah çok iyi bir bitirici ancak messi komple bir oyuncu. arjantinli, son topta takım arkadaşlarına pas vermeye daha yatkınken, salah ise bitiriş konusunda daha takıntılı. salah'ın biraz daha olgunlaştıktan sonra bunu geliştireceğini düşünüyorum. büyük bir potansiyeli var.

    (2018 yılında arsenal'den ayrıldığından beri futboldan uzak kalması hakkında) düşündüğümden daha fazla zamana ve araya ihtiyacım vardı. 35 yıl boyunca komada olan biri gibi yaşadığımı, uyandığımda ise hayatta kulübümden, oyunumdan ve işimden bağımsız başka şeyler olduğunu fark ettim. sabahları uyandığımdan hala bu oyunu izliyorum, aklımda doğrudan futbol var. en çok takım ruhunu özlüyorum. aynı zamanda rekabet yoğunluğu, belirsizlik ve güzel bir galibiyetin mutluluğunu özlüyorum. maç başladığında beklentilerinizin seviyesi artıyor. genel anlamda başarının yoğunluğunu özledim.

    en önemli uğraşım benim için henüz burada ama dönüp dönmeyeceğine karar vermedim. bir otobiyografi yazacağım. bunu fransızca yapmaya yakınım. derin hislerimi açıklama konusunda bu dilde daha rahatım. pişmanlıklarla yaşamayı öğrenmelisiniz. hayatımda bir kez başarısız bir işle karşılaştım. o da fabregas’ı transfer etmeden önce messi ile pazarlık halinde olmamızdı. messi ile ilgileniyorduk ama o dönem dokunulmazdı.

    arsene wenger
App Store'dan indirin Google Play'den alın