• 35698
    "andorra'nın nasıl oynayacağını biliyorduk. hocamız, takımı çok iyi hazırlamış. 3 puanı aldık, mutluyuz. en önemlisi buydu, hata yapmadık. sabırlı kalmak ve istediğini almak önemli. bu tip maçlar olacak. eleştiriler, beklentilerin yüksek olması nedeniyle var. hakan çalhanoğlu'nun şutları, frikikleri özleniyordur, bundan dolayı eleştiri vardır. oynadığı takım ve forma numarası belli.

    önemli olan istediğini alabilmek. burada sabırlı kalmak önemli. hocanın oyunda değişiklikleri vardı. ozan’ın golü atması doğru hamle yaptığını gösteriyor. sonuçta her zaman istediğiniz sonucu alamıyorsunuz. bu beklediğimiz gibi zor bir maçtı. izlanda’da kaybettikten sonra galibiyetle başlamak önemliydi.

    burası kulüpleri tartışma yeri değil. türkiye tarihimizde her zaman bir yerlerden tepki ve eleştiri oldu. bu her zaman vardı. sadece türkiye’de değil diğer ülkelerde de vardı. çok abartılacak bir durum yok diye düşünüyorum. bizim olayımız türkiye futbolunun iyi yerlere gelmesi. burada iç içe olmak istiyoruz. hedefimiz belli. (hafta içi galatasaray teknik direktörü fatih terim’e verilen 4 maçlık ceza ile ilgili yaşanan tartışmalar hakkında)

    arkadaşlar ne kadar sabırlı olduğumu biliyorsunuz ama üst üste sorular geliyor. yabancı sınırını bırakalım, bugünün keyfini çıkartalım. atmosfer çok güzeldi. hep beraber iç içe moldova maçına konsantre olalım.'' *

    hamit altıntop
App Store'dan indirin Google Play'den alın