• 12
    19/20 sezonunda takımda iki eksik kaldı, bir sol ayaklı sol bek, ikincisi duran toplarda hücum, özellikle etkili korner kullanabilecek bir isim. şunu da düşünmeden edemiyorum, ortalaması lige göre değişmekte ama hemen hemen 45 - 50 civarı kornerden bir gol çıkarıyorsunuz, bana göre değmeyecek bir oran.

    korner olduğu zaman kontra yemeyelim diye bakıyorum. oyuncuların bu konuda yetersizliği mi, yoksa yetersiz çalışma mı merak ediyorum, keşke muhabirin ya da gazetecinin biri sorsa.

    paslaşsak, en azından sette kalsak çok daha makul gibi. kontra yemeyiz, top bizde kalır, boşuna enerji kaybetmeyiz. hazırlık maçlarında gördüğüm, jimmy fena kullanmıyordu, o da çok süre alabilecek ya da kritik maçlarda rol alabilecek gibi değil. en son aklımda etkili korner kullandığımız maç, 18/19'daki 2-2 biten fb maçı. belhanda roket gibi toplar atmıştı altı pas civarına, o da bir maçlıkmış, tuhaf ama gerçek.

    rakiplerde kruse, agresif tosun, ljajic, sosa gibi gerçekten fark yaratan isimler var. bizde böyle kullanan biri olmadığı için, paslaşıp sete yerleşmek mantıklı duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın