resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9429
    bu kulüpte şampiyonluk yaşamış adama çaycılık yapamayacak vizyonsuzlukta demek de tam bizim taraftardan beklenirdi. iyi ki hocanın zamanında sosyal medya yokmuş. yoksa bizim taraftar devre arasında tugay'ı nasıl satarsin diye adamı afaroz ederdi aiım allah. şu vizyon kadar da sihirli kelime hayatımda görmedim. ali koç böyle silkeledi koskoca şikebahceyi hala vizyon başkanım diye tapiyorlar. hamza hocaya tavsiyem olsun. bir sonraki görevinde bu kelimeyi bolca kullan hocam. "vizyon" de arkandan milyonlar suruklensin. huloooog.
    felipe melo olayına gelince, adam gitmek için kendini parçaladı, "ben buradaki misyonumu tamamladım." dedi. yerine de jpk, değil kevin grosskreutz transfer edildi. ha evraklarını dahi yetiştiremeyen yönetim bize ele güne rüsva ettiyse bu da mı hocanın suçu?
    hakan balta on liberoda oynadı diye velveleye verenler, hoca kayseri deplasmanında ömer bayram'ı orta saha oynattı bilginiz olsun. bu kadar biliyorsanız iyi örnekleri de ben vereyim o zaman. geldiginin ikinci maçında burak yilmaz'i ofansif orta saha gibi kullanıp 2 gol attırdı. burak maç boyunca hiç ofsayta düşmedi mesela. örnek ver ki vereyim. vizyon mu?
    hiii evet, sneijder'in kafasındaki damar falan. aynen vizyon. kek kalibi, tüm zaferler gök yüzüne, vizyon bu çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın