resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9426
    2 senedir bu başlığa yazmıyorum. zamanında yazdıklarım yüzünden defalarca ceza aldım. ama görüyorum ki hala hoca arkasından atıp tutmak prim yapıyor.
    evet balık hafızalıyız çünkü, prandelli ile 4 yiyen takımı şampiyon yapan ekibi unuttuk hakkını teslim etmedik. teşekkür etmedik. maxi lopez, konopylanka, kalinic, mario gomez transferlerine mani olan adama(!) arka çıktık. şu ismini andığım futbolcuları o yaz transfer edebileceğimize inanan yazarlar varsa lütfen sezon sonunda neden sene sonunda avrupa kupalarından men edildiğimizi de açıklasınlar.
    fatih terim çağlar birinci'yi, yiğit gökoğlan'ı, okan derici'yi, muğdat'i, adem büyük'ü transfer edince "hocanın bir bildiği vardır." olur, hamza hamzaoğlu bilal kısa'yı jpk'yı transfer edince yerli sevici, ırkçı olur çok enteresan.
    fatih hocama alah uzun ömürler versin, başımızda aktif olarak görev alacağı süre herhalde şimdiye kadar aldığının daha azıdır. daha geçtiğimiz hafta 66. yaş gününü kutladı hocam. bizi galatasaray yapan adam gelecekte takımı yönetmeyecek. belki ilerleyen yıllarda galatasaray'ın ferguson sonrası manchester united durumuna düşmesini istemiyor. belki güvenebileceği kişilerin başında millli takımda yardımcılığını da yapan hamza hamzaoğlu var. ama taraftar ne diyor? vizyonsuz, çapsız, ırkçı,i yerli sevici falan.
    sadece tek birşey yazıp bitiriyorum. keşke hoca dursun aydın özbek'le değil mustafa cengiz ile çalışsaydın keşke.
App Store'dan indirin Google Play'den alın