• 16
    bunun tek bir nedeni var o da ahmet çakar'ın fatih hoca sen de evet diyormusun videosu. bu videoya fatih terim olumlu/olumsuz bir geri dönüş yapmadığı için iktidar tarafından taça çıkarıldı, o yüzden de milli takımdan kovuldu. yani olay ne kebapçı dövmesi ve başarısız olması.

    hatırlatmak gerekirse 2017 yılında başkanlık seçimine geçiş için referandum yapılmıştı ve evet denilmesi yeni sisteme geçişin koşuluydu. bu dönemde rıdvan dilmen, burak yılmaz, arda turan, ahmet çakar ve murat boz gibi spor(?) ve sanat(? :d) dünyasından bir çok isim evet diye kampanya düzenlemişti. son olarak video sırası ahmet çakar'a gelmiş ve ahmet çakar da fatih terim'e fatih hocam sen de evet diyor musun diye sormuş ve fatih hocam'dan bu çapulculara cevap gelmemişti. o günden beridir fatih terim'in karşısına organize ve profesyonel kötülük yapmak için bir insan topluluğu birikti.

    velhasıl kelam, galatasaray taraftarı olarak bir arada birleşmeli ve fatih hocamızı bu kötülere karşı korumalıyız. köpekler istediği için atı öldürmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın