resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 9393
    kendisinin bir gün galatasaray'a yeniden teknik direktör olması ne kadar vahim bir hamle olursa, kendisinin galatasaray'a yardımcı antrenör olması o kadar iyi bir hamle olur.
    hatırlarsanız hamza hamzaoğlu'nun hepimizi rahatsız eden temel problemi ileriye yönelik tercihleriydi. burak yılmaz üzülmesin diye forvet aldırmamalar, sırf iyi anlaşabiliyor diye galatasaray seviyesinde olmayan oyuncularla yoluna devam etmeler falan. hiç birimiz hamza hamzaoğlu'nun oynattığı futboldan ve taktiğinden rahatsız değildik. sneijder'ın en güzel sezonunu onunla izledik. ama ne kadar iyi bir antrenör olursan ol, rakibin efsane dediklerinden daha büyük işler başarmış olursan ol vizyonlu olduğun kadar varsın. fatih terim olmak o yüzden kolay değil. diagne'yi gönderip falcao aldırmak. ndiaye gönderip seri aldırmak her babayiğidin harcı değil.
    sonuç olarak mutlu eder. fatih terim yokken futbolun doğrularını bilen bir teknik direktörün kenarda duracağını biliriz. zaten üstüne düşenden fazlasına karar verince nasıl sıçtığını da gittiği her kulüpte gösterdi. üstüne düşeni iyi yapacağını da biliyoruz. iyi olur. keşke gelse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın