• 2881
    tarihlerine malolmuş hayali mağduriyetlerini kimseyle paylaşamayanlardır bunlar. beşiktaş jimnnastik kulübü adlı tüzel kişiliği "daim mağdur, arabesk ve ağlak yapan" güruhtur. bu yüzdendir ki bu alanda sadece kendileri olmalıdır. yakında fenerbahçe spor kulübü taraftarıyla oynadıkları mağduriyet kardeşliğine döner bıçaklarıyla dalacaklardır kesinlikle.

    bir kaç mensubunu tanırım. deplasman otobüslerinde nasıl uyuşturucu kullandıklarını, benzinlik yağmaladıklarını, insan dövdüklerini gururla anlatırlar. aynı mensupları sosyal medyada gör aşırı hümanist, romantik, cicikuş, ponçik.

    ben bunları ezelden beri sevmem. 7-8 sene en yoğun oldukları semtte takıldım, gfblilerden müteşekkil mahallede doğdum büyüdüm. allah her kulunu romantik bjkliden esirgesin.

    tarihde defaatle gerçekleştiği üzre yine yakındır. iki ay bilemedin üç ay sonra

    şereflikincilikoleaaa, hakkınlaoyneyaaa, sevinmekiçinsevmedik (mağrur sandıkları ama aslında komik bakışlar), örkök sömtü, gurulancılar bir yana
    öyle büyüklük ki bir başka büyüklük vallahi tarifsiz gibi birşeyciler, hergün diyek herkes 29a inansıncılar bir yana ayrılıverecektir.

    bjk ve fb teamülleri bunu gerektirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın