resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2715
    hayretler içindeyim...

    ne istiyorsunuz siz? bağırıp çağırıp tff’yi istifaya davet ettikten sonra ne değişecek sanıyorsunuz? karşımızda kimlerin olduğunu görmüyor musunuz? biraz aklınızı başınıza alın arkadaşlar. konu başkanın üslubu değil. bu adamın şu anda ne şartlarda başlanlık yaptığını perde arkasında kimlerle mücadele ettiğini biliyor musunuz? hem içerideki hainlerle hemde karşısındaki hainlerle uğraşıyor. nefret dilinin, bağırıp çağırmanın bize yararı değil zararı dokunur.

    camia olarak yapmamız gereken, hocanın arkasında durup işimize odaklanmalıyız. fatih terim’den ricamdır. lütfen futbol dışı konularla ilgili yorum yapmasın. biz sadece oyunumuza bakalım. şampiyonluğa konsantre olalım. yapmamız gereken onların tahriklerine kapılmadan, ekmeklerine yağ sürmeden 23. şampiyonluk kupasına giden yolda tam konsantre olmak.

    hocam, bunların ne olduğunu biliyoruz. bizi bu kısır çekişmelerin içine çekmek için uğraşıyorlar. kavga edelim açıklamalar yapalım sinirimiz bozulsun kendimize konsantre olmayalım diye uğraşıyorlar. kendimizi sinir etmek yerine onları 6222’lemeyip onları kudurtmak daha doğru bir yol olacak.

    sadece ama sadece işimize bakalım. onlar hiç yokmuş gibi, hiç olmamışlar gibi, bizim mertebemizde değillermiş gibi. biz bu ligin zirvesindeyiz rakibimiz yok. onların seviyesine inip ekmeklerine yağ sürmeyeceğiz. çünkü bu yıl da şampiyon olursak çekirdeklerimizi alıp karşı tarafın hezeyanlarını büyük bir keyifle izleyeceğiz. işte o zaman intikam alınmış olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın