• 20
    -sayın ümit davala hasan şaş, levent şahin, maçla ilgili duygu ve düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?
    +öncelikle hepiniz hoş geldiniz canım kardeşim. ne iyi ettiniz de geldiniz. siz değerli basın mensupları, gazeteciler, medya çalışanları, ne kadar güzel insanlarsınız. (o sırada tokalaşılır) ben sizlerin mesleğinizi gıpta ediyorum. keşke ben de 'tarafsız, doğru, yanlı olmayan ve hızlı' şekilde haber verip, basın toplantısı yapabilsem. özellikle sen mesela, a spor (veya başka bir kanal) muhabiri ahmet oğlu mehmet. kanalınızı da ilgiyle takip ediyorum. oldukça dürüst ve basın-yayın ilkelerini gözeten bir kurumsunuz. sizlere teşekkür ediyorum. kanalınızdaki diğer yorumcu ve gazeteciler de hakeza öyle; emre bol gibi, turgay demir gibi, okan koç gibi, rıdvan dilmen gibi. maçla ilgili konuşacak olursak, amaaan boşver maçı ne konuşacağız maçı işte? yendik/yenildik/berabere kaldık, oynadık işte bir şeyler. maçı da x'in attığı golle kazandık/kaybettik. kendisini tebrik ediyorum. uzun zaman sonra pek kullanılmayan bir klişeyi çıkartmak istiyorum; 'önümüzdeki maçlara bakacağız :d' hahaha, ne kadar güzel bir yorum oldu değil mi, her seferinde önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız işte. taraftarımıza da burdan mesaj veriyorum, hiçbir şeye takılmasınlar, üzülmesinler, canlarını sıkmasınlar. (burası belki de tek ciddi olunan yer) her şeyi bilinçli ve kontrol altında yaptığımızı bilsinler. sizlere de tekrar çok teşekkür ediyorum canım kardeşim.

    -falcao transfer için ne düşünüyorsunuz?
    +gördün mü ya, koskoca falcao geldi. adam atletico'da, porto'da, monaco'da bir ton gol attı, sonra galatasaray'a geldi. ülkemiz için harika bir hamle oldu. dış mihraklara karşı, faiz lobisine karşı, enternasyonel faşist güçlerin ülkemizin şahlanmasına karşı olmak adına, bütün benliği ve popülerliği ile biz türk futbolunun saflarına katıldı. ne için? bu algı operasyonlarına bir son vermek, ülke futbolunu ve dolayısıyla ülke gücünü tekrar tüm dünyaya hatırlatmak adına. kendisine çok teşekkür ediyorum. diliyorum bu sezondan itibaren ülkemiz, futbolda çok başarılı ve üstün olduğu günlerine, son 16-17 yıldır(!) başarıyla temsil edildiğimiz kulvarlara geri döner. falcao da buna pay sahibi olur. (tabi bu röportaj falcao'ya asla gösterilmeyecek, illa gösterilse bile bin kere parodi olduğu anlatılacak)

    -derbi var önümüzdeki hafta, nasıl bir galatasaray göreceğiz?
    +fenerbahçe maçı, evet her sezon beklediğimiz, bizim efsanevi, ezeli ve ebedi rakibimiz, can dostumuz... sayın ali koç, semih özsoy ve diğer kıymetli yöneticiler. ne söyleyebiliriz ki, muhteşem bir maç olacak, bir kavuşma olarak görüyoruz biz bu derbiyi. maçmış, futbolmuş, geçelim biraz bunları. dostluğa ve iyiliğe yönelelim. bakın sayın ali koç'a, başkanlığa geldiği günden itibaren fair play dolu mesajlar, türk futbolunu ve fenerbahçe'sini ileri taşımak adına attığı adımlar, başarılı maçlar falan... keşke her rakibimiz birer fenerbahçe olsa, başkanı ali koç, yöneticisi semih özsoy olsa. çok mutluyuz fenerbahçe'yi ağırlayacak olmaktan ötürü. onları karşılarken kapıda çikolata ve kolonyalar ile karşılayacağız. diliyorum maçta da santra vuruşunu birlikte yaparız. sonuçta türk futbolunu ve onun marka değerini gözeten harika bir başkanın takımı ile oynuyoruz. bunu gerçekleştirmeyi çok isteriz. hatta keşke sayın ali koç, gidip galatasaray taraftarları arasında izlese maçı. (şalsşdaşdsa burda patlattım kahkahayı) omuz omuza, tek bir yürek olacağımızdan herhangi bir şüphemiz yok.

    bu diyaloğu fatih terim ya da bir yöneticimiz yapmamalı ama. biraz lakayt ve gayri ciddi duruş olduğu için, fatih hoca'ya yakışmaz. bence yardımcı antrenörler girmeli bu topa. harika bir fikir olduğunu da söylemeliyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın