• 1
    özellikle siyasi olaylarda tarafsız kaldığı günlerden bugüne devam eden savaş.

    önce milli takımdan uzaklaştırıldığı dönem, sonrasında da galatasaray'la yaşadığı son 2 şampiyonluk sürecinde ve 3. sü için çabalarken iyiden iyiye artan cepheler ve saldırılar...

    medya ayağı ayrı, fbjk'si ayrı, bu ortaklık ile anadolu kulüplerinin de işin içine katılarak galatasaray'ı yalnızlaştırmaya çalışma çabaları ayrı, tribünlerde organize olup yedek kulübesi üzerinden fatih terim ve ekibine yapılan küfürler ve tahrikler ayrı, saha içinde hakemler ile, saha dışında pfdk ve tahkim ile tff'nin yaptıkları ile birçok yerde çok uzun süredir devam ediyor.

    fatih terim ve galatasaray bir araya geldiğinde 9 yılda 8 şampiyonluk geliyor.

    bunun karşısında duramayacağını bilen ve bu birlikteliği bozmak için yaptığı şeyler sonuçsuz kalan odaklar, olayı tamamen fatih terim düşmanlığına çevirdi.

    hocanın da yanlış yaptığı hatalar olmuştur, bazılarını unutmadık da fakat konu galatasaray ise artık olayın saha içiyle, teknikle, taktikle falan ilgisi kalmamıştır.

    olay önce fatih terim'in konsantrasyonunu bozmak, hırsını, kazanma arzusunu çalmak, sonra onu yıldırmak ve yaptığı işten soğutmak.

    bunu her şekilde denediler ve şimdiye kadar başaramadılar. hoca her seferinde daha da hırslandı ve kazandı, olay artık galatasaray'ın lige ambargo koyması noktasına gelince mevzuyu bambaşka bir seviyeye çektiler.

    şu noktadan sonra fatih terim dokunulmazımızdır. fatih terim galatasaray'ın kutsalıdır.

    eylül 2013'te fatih terim'in de hatalarının olduğu ve içine düştüğümüz sürecin sonuçlarını hep bilikte yaşadık.

    bu kez aynı hataya düşmeyeceğiz ve bölünmeyeceğiz.

    çünkü biz, bir ve tek olduğumuzda, camia olarak kenetlendiğimizde karşımıza çıkabilecek bir güç yok.

    savaş mı istiyorsunuz? hodri meydan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın