• 1233
    2010’da ilk kez yazar olup feto’ye laf attigim icin sozluk icindeki fetoculerin ispiyonlamasiyla caylak olup daha sonra ucuruldum.

    2013 yilinda baska bir nick ile tekrardan yazmaya basladim. ta ki 2013 sonbaharinda galatasaray sozlugu kesfedene kadar. sonra buraya once okur oldum 2015’te 6. nesil olarak yazmaya basladim.

    eksi’ye gelince malum o tarihlerden sonra ne zamanki ssg gitti, kanzuk (bkz: basak purut) moderator/admin gorevini aldi, iste o zaman youtube’dan hallice bir siteye dondu. klavyeyi alan yazmaya basladi. kulube ve futbolcularimiza ayricana taraftarimiza agiza alinmayan hakaretler cezasiz kaldi. oysa ben 2010 yilinda iki hatali entry girdim diye caylak olmustum. simdi ne kural taniyorlar ne edep. sadece kulubumuze degil, ulu onderimiz mustafa kemal ataturk’e de iftira atan “aktroll” dedigimiz organizmalar dolustu. bir yerlerden emir gelmisse demek.

    ben de biraktim yazmayi zaten. 2017 yazindan 2019 mayis ayina kadar bir tane bile entry girmedim. ta ki gonulden destek takimim galatasaray’ima agiza alinmayacak hakaretler edilen basligi gorene kadar. o gunden beridir de girdigim entry sayisi 10u gecmez.

    sozun kisasi, orada vakit harcayacaginiza youtube’daki gs-fb kavgalarini okuyun. ikincisi en azindan daha komik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın