• 13
    yapı kredi boykotu, gün belirlenmesi falan bence de mantıklı. fakat kendisine galatasaray'lı diyenin ve takımıyla az çok ilgisi olan takımının meselelerini kendisine dert eden adamın şu güne kadar 50 kere yapması gerekirdi.

    misal bizde maaşlar yapı krediye yatardı zorunlu olarak. şimdi burs kazanıp asistanlıktan istifa edince o işten kurtuldum ama her maaş yattığında parayı komple çekip akbank hesabıma yatırıyordum. 2 gün bile olsa kullanmasına izin vermedim o parayı. elbette üniversite üzerinden benden çıkarı vardır 3-5 lira da olsa ama ona zaten elim yetmezdi. direk atm'den çektim komple paramı, gidip ne bir havale yaptım ne bir ödeme yaptım ne de zorla vermeye çalıştıkları kredi kartını kabul ettim. bir kuruş kazandırmadım.

    sırf yapı kredi mi. hayır. geçen uzun yol yaptık 50 tane opet görsek de girip almadık başka istasyondan alırız diye. sonra da gidip itlik olsun diye lastikleri opet'ten şişirip silecek suyu koyduk. biraz manyak olun kardeşim önemseyin takımınızı biz bunlarla zor başederiz yoksa 10 opet'e 1 shell düşüyordu 1000 km yolda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın