• 59
    bu kadar aymazca bu kadar hadsizce bu kadar düşmanca bir durum ben daha görmedim. 19.05 de açıklayarak kendi akıllarınca bazı şeylerden intikam almaya çalışıyorlar,ergence. ali koç ve nihat özdemirin kararı olduğu net belli. ama bu adamlar futbola gelince tuttukları takımdan mıdır nedir aptallaşıyorlar. galatasaray spor kulübü'nin ruhu, genleri, var olma içgüdüsü her zaman haksızlığa isyan etme, ses çıkarma, pes etmeme, savaşma üzerine kuruludur. bu 1905'de de böyleydi şimdi de böyle. bunun sonucu olarak kaosu en iyi şekilde idare etme ve kaostan en iyi şekilde beslenme gibi bir durum ortaya çıktı. bu adamlar bunun farkında değiller.

    manchester maçında galatasaray başkanının manchester başkanına tarihi ayarı, kaos ve bunun üzerine o hırs. leeds maçı kaosun dibi, t.d siz şampiyon olduğumuz yıl kaos, süper final kaos, geçen yıl kaos.. biz bu senede şampiyon olucaz. fakat bu kadar alenen yapmalarının bir sebebi var. başka şansları yok nokta.

    futbolla yapamazlar, tek başlarına yapamazlar. bu senede şampiyon olamazlarsa çok büyük sıkıntı çekeceklerini biliyorlar ve dahada önemlisi a.koç için onur ve şeref yılı. açık ve net söylüyorum her yolu deneyecekler. var, hakem, ceza.. maç görüntülerini niye vermiyorlar sanıyorsunuz, bundan biraç gün önce var ile ilgili yeni kararlar açıklandı, tam bir skandal, niye ?

    a.koç soyismini kullanarak tüm başkanlar üzerinde baskı kurmaya, sponsorluk sözü vermeye başladı. bakın yayıncı kuruluşa bile sponsorluk sözü vermediyse ben de birşey bilmiyorum. çünkü fenerin şampiyon olması herkesin işine gelecek.

    fakat alicim unuttuğun birşey var. bu iş parayla, şikeyle, cezayla olsaydi her yil şampiyon olurdunuz. bu yil senin için travma olacak. uyuyamayacaksin. ne kadar pislik yapsanizda engelleyemeyeceksiniz. çünkü galatasaray spor kulübü parayla, şikeyle değil, genleriyle, ruhuyla şampiyon olacak ve sende fenerbahçe tarihinin en başarisiz başkani olarak adini tarihe altin harflerle yazdiracaksin. soy ismin seni kurtaramayacak. izle ve gör alicim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın