• 155
    fotomaç gazetesi genel yayın yönetmenidir kendisi.

    trabzonsporlu olarak fatih terim'i mantıklı gerekçelerle savunuyor olmasına hem sevindim hem üzüldüm. nerde abi 30 milyon taraftarı olan takımın basındaki sözcüleri ? aklımızla alay mı ediyorsunuz bu kadar zayıflık bu kadar naiflik yetmedi mi sizce de ? bu ülkede belli ki bu işler uğur karakullukçu ılgaz çınar (her ikisini de çok seviyorum cidden) gibi konuşanlar ciddiye alınmıyor.

    kendimi zor tutuyorum yani ceza almamak için bulun 2-3 tane yamyam belli ki algısız olmuyor bu işler. seri 2.hafta kırmızı gördü haklı olarak net kırmızı dedik 2 gün sonra beşiktaşlı topçu aynısını yaptı var'a dahi gidilmedi. bundan böyle kırmızı da olsa ayak da kırılsa kabul etmek yok bundan 4 sene önceki görüntüleri getirip algı yapacağız bu ülkenin enayisi biz miyiz ? ülkenin anayasa profesörü dahi çıkmış nihat özdemir güzellemesi yapıyor.

    artık iyice tiksinmeye başladım bu ülkeden. milletin cebine giren para 2k,kira fatura derken kendini rahatlatacağı tek aktivite futbol,onun da içine ettiniz çevremdeki fenerbahçelilerle dahi konuşasım gelmiyor. yeter artık bırakın bu içten pazarlık işlerini milleti germeyin. yeter !
App Store'dan indirin Google Play'den alın