• 53
    tff'nin, türkiye'nin en zengin holdinginin gücünü arkasına alarak siyasi iktidarın koruması altında galatasaray'a savaş ilan ettiği açıklamadır. bundan sonra kim korkak kim cesur, kim galatasaraylı kim değil tamamen ortaya çıkacaktır.

    artık galatasaray iç kavgasını bir tarafa bırakıp acilen toplanmalı ve sadece yönetim olarak değil genel kurul olarak bir yol haritası belirlemelidir. liselisi, lisesizi, lisecisi, taraftarı geçmişe bir sünger çekip beraber hareket etmelidir.

    dünyanın hiç bir yerinde tarafsız olması gereken bir federasyon, arkasına diğer takımları alarak bir kulübü özel saat seçerek tehdit etmemiştir. tff'nin tarafsız olmadığını zaten biliyorduk ama bu şekilde resmi beyan kabul edilemez. normal bir ülkede bu federasyonun düşmesi lazım.

    galatasaray alttan alta uefa'yı işlemeye başlamalı. tff'nin takımlar arasında tarafsız olmadığını ortaya koymalı. ayrıca siyasi olarak bağımsız olmadığını birilerine fısıldamalı. bu normalde men gerektirir. maalesef ülkemizde adaleti bulamıyoruz. en azından dışarda bulalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın