resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2673
    çıkıp ana avrat küfür etse, ağzına gelen her türlü küfrü etse ne olacaktı? hiçbir şey. 4 maç ceza devam edecek ve 19.05'ta yapılan rezil açıklama yerinde duracaktı. üstüne herhalde bir 300 gün de mustafa cengiz'e ceza verirlerdi. geçen sene konuştu ve sadece ceza aldı. hiçbir şey değişmedi.

    elinde tek kart var: takımı ligden çekmek. onun dışında hiçbir kartı oynayamıyorsun. çünkü karşındaki fener, bjk ya da trabzon değil; türkiye futbol federasyonu. daha yukarıya da gidiyor hatta ama silivri soğuktur deyip burayı geçiyorum.

    kimi kime şikayet edeceksin? tff'yi, tff'ye mi şikayet edeceksin? tff gerçekten profesyonelce çalışıyor. terim'e yoktan ceza vererek hem hocayı hem de yönetimi taraftarının önüne attılar.ben %100 eminim ki bu federasyonun galatasaray içinden de destekçileri vardır.

    benim için çıkıp konuşmasının hiçbir anlamı yok. ha ortalığı yakmış yıkmış, ha kibar kibar konuşmuş. aradaki tek fark taraftarın gazını almak; başka hiçbir rasyonel faydası yok. çıkıp net şekilde "bu ceza geri alınmadıkça bir sonraki lig maçından itibaren sahaya çıkmamayı değerlendireceğiz" diyeceksin. önümüzde 10 gün var. türkiye'de 10 gün, 10 yıl gibidir. bu konuyu biraz daha kaşırsın, ısrarını belirtirsin. ha kuru sıkı bir tehdit belki. ama en azından edeceksin. yoksa çık ona salla, buna salla; ne işe yarayacak? tamamen faydasız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın