• 469
    ilk çıktığı zamanlar heyecanlandıran oyuncuydu. aynı yaşta olduğumuz ve basketbol oynadığım için liseden beri takip ediyorum kendisini. lise zamanlarında karşısında kimse duramıyordu. ki takımı da dünya şampiyonu oldu.

    16 yaşında euroleague tecrübesi yaşadı. sonra amerika'yı gitti ve kendisi ve kariyeri için kötü bir döneme girdi. uzun süre basketbol oynayamadı. bunun acısını da nba'de gördü ve hala görüyor. nba öncesi dalga geçtiği rakipleri, şimdi kendisi ile dalga geçiyor.

    kafa olarak sorunlu, konsantrasyonu eksik, savunması kötü ve vaat ettiği güce ulaşamamış biri enes. tabi semih'ten iyidir ama çok da iyi değil. özellikle uzun ile oynamayı sevmeyen bir milli takımda hiç iş yapamaz.

    ben enes'i takımda ister miyim? 17-18 yaşındayken isterdim, şimdi istemem. fetö muhasebetinden çok ben saha içini yorumlarım. fetö ile ben değil devletin mücadele etmesi gerekirdi, şimdi ne ediyorlar onu da bilmiyorum. 1996-2000 yılları arasında kadromuzda fetö üyesi oyuncular bulunuyordu ama biz yok saymıyoruz ve hala bununla övünüyoruz. o yüzden fetö metö bizim işimiz değil, biz saha içine bakalım, saha içini yorumlayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın