• 6
    https://www.trabzonspor.org.tr/...l-kamuoyuna-5-9-2019

    hunharca yazdıkları şeyler var, tamam da, sonuç nedir diye soruyorum trabzonspor camiasına. trabzonspor, şike sürecini nasıl yönettiyse tam bir yansıması olmuş bu yazı.

    --- alıntı ---

    tekrar hatırlatmak gerekirse; türkiye’deki sportif yargılamalar neticesinde ilgili kulübün şike - teşvik eylemlerinde bulunduğu ve yöneticilerinin şike yaptığı kesinleşmiştir! bu doğrultuda ilgili yöneticilere tff tarafından muhtelif cezalar verilmiş ve süresi kabilinde spordan men edilmişlerdir!

    --- alıntı ---

    ne cezası? tff ne cezası verdi? şike yapan kulüp(ler) küme düşürüldü mü? verilen cezalar tatmin edici mi?

    --- alıntı ---

    ayrıca uluslararası alanda futbolu düzenleyen kurumların başında gelen uefa ve cas sportif yargılamalar neticesinde ilgili kulübün şike – teşvik eylemlerinde bulunduğuna kesin olarak hükmetmiş ve uluslararası müsabakalardan men ederek başta fenerbahçe olmak üzere bu işe karışan diğer kulüplere de cezai yaptırımlar uygulamıştır!

    --- alıntı ---

    tamam uyguladı da, tatmin etti mi cezalar? gerçekçi mi? yeteri kadar ve doğru yöntemle üzerine gidildi mi?

    --- alıntı ---

    okuduğunu anlayan her bireyin kolayca idrak edebileceği bu sürecin neticesinde gerek yurt içi gerekse yurt dışında verilen kararlarla 2010 – 2011 şampiyonluğumuz sayısız kez tescillenmiştir.

    --- alıntı ---

    ben okuduğumu anladığımı düşünüyorum ama nerede tescillenmiş trabzonspor'un şampiyonluğu? 2010-2011 sezonu şampiyonluğu kimde görünüyor resmiyette? resmi olarak kupanı alabildin mi? bunun için gerçek anlamda ne yaptın? bildiri yayınlamakla olmuyor bu işler!

    kısacası aynı şike sürecini yönettiği gibi, okuyanı gaza getiren fakat sonunda bir halt olmayan, sonucu olmayan bir şey yayınlamış trabzonspor.

    evet avrupa'daki men kararları şike sürecinin ne olduğunu ifade ediyor, herkes bu sonucu çıkarıyor fakat resmi olarak sonuçta ne var elinizde?
App Store'dan indirin Google Play'den alın