resim
Mariano Ferreira Filho
Takım:Atlético-MG
Mevki:Sağ Bek
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 1637
    bu garibin ilk geldiği sezon bize ciddi katkısı oldu. özellikle feghouli ile birlikte sağ kanatta güzel uyumları vardı ve defansif katkısı da fena değildi. fakat 18/19 sezonunun ikinci yarısından beri verimliliği düştü. yine hakkında meziyetler dizilmeye başlanmasına anlam veremiyorum. zor bir şey değil bunları görmek ve söylemek. galatasaray’daki miadını doldurdu artık.

    evet bizim futbolcumuz ve elbette parçalıyla sahada olduğu her maç kendisini destekleyeceğiz. fakat bu kendisinin artık yaşlandığını ve temposunun çok düştüğü gerçeğini değiştirmez.

    performansı ve sürekliliğiyle linnes’i beş bin kere tercih ederim. lakin ben işin içinde değilim, dışardan bakan göz olarak söylüyorum bunları. demek ki linnes’ten daha çok gözüne girmiş fatih hocanın.

    ilk geldiği sezondaki mariano’yu hepimiz özlüyoruz ama artık gerçekleri görmemiz gerekiyor. yine çıkıp iyi oynayacağı maçlar olacaktır fakat yılda 30 maçtan anca 6-7 tanesini geçmez bu sayı. kendisinin son senesi olduğu için maksimum verimi alıp güzel bir şekilde yollarımızı ayıracağız.
    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın