resim
Mariano Ferreira Filho
Takım:Atlético-MG
Mevki:Sağ Bek
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 1637
    sadece hücum ve defans olarak incelenmemesi gerekiyor marianonun. bu adamın en büyük sorunu tempo. bir bek kanadında gidip gelebilmeli, depar atabilmeli rakibi kovalayabilmeli.

    eğer futbol halı sahada oynanan bir oyun olsaydı mariano da oranın yıldızı olurdu. ama arenanın uzunluğu 105 metre. ve ne yazık ki bu arkadaş gidip gelemiyor. geçen sene yediğimiz gollere bakın ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

    nagatomo geldiğinde neden herkes süper dedi? çok mu iyiydi? hayır. ama adamda ciğerleri sönene kadar inanılmaz bir tempo vardı.

    marianonun yeteneklerine kimse bir şey diyemez. ama avrupada oynadığımız oyun ortada. aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklenemez. mariano bu fizikle bu seviyenin topçusu değildir. bir maç 8 oynar öteki maç 5. oynayacağı oyun kendisinden bağımsız rakibin açık oyuncusuyla ilgilidir genelde.

    linnes ise mariano ayarında değildir. tekniği ve oyun zekası daha düşüktür. buna karşılık ise daha tempoludur ve standartı vardır. 6,5-7 oynar. ama ondan ne alacağınızı bilirsiniz. işte bu nedenle de benim tercihim linnes olurdu.

    he bana sorsanız ben ikisini de satar gelen parayla bi scout transferi yapardım ayrı konu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın