resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15064
    kendisinin bu sene takımda tutulmasının tek sebebi, “adamlara prim” tayfadan daha zeki olmasıdır. 100 yılda bir arda ve qral burak önderliğindeki bu tayfanın, fatih terim’i milli takımda yemeye çalıştığı dönemde milli takım içerisinde sıklaşan saflarda, selçuk inan, kankaları yerine fatih terim’in tarafında durmuştur; bu sezon uzatılan sözleşmesi de bunun ödülüdür.

    aslında daha dünkü çocuklar olan adamlara prim vs fatih terim arasındaki ego savaşlarından kimin galip çıkacağı no brainer bir sorudur ve selçuk, bu hamlesi ile taş atmadan, kolunu yormadan, günlük spor + sağlıklı yaşam bonusu ile 500 bin euro kazanmıştır.

    buraya kadar hiçbir problem yok. fatih terim “kendi oyuncusunu” hep tutmuştur, muhtemelen kariyeri sonuna kadar bu özelliği devam edecektir; “neden böylesin hocam” diye eleştirmem. bununla birlikte selçuk inan’ın ucl listesine yazılmasını eleştiririm.

    zira galatasaray; 2, haydi bilemedin tartışmamak adına 3 sene futbol oynayan (2011-12, 2012-13, 2013-14) selçuk inan’ı, futbolun kendisini bıraktığı 2015-16 sezonu sonrasında bile 5 sene, 2.95 m euro maaş ile takımda tutarak diyetini ödemiştir. 2019-20 sezonunda selçuk, bir tanesi ikinci lig takımı akhisar, bir tanesi denizlispor, bir tanesi de yedek girdiği konya maçı olmak üzere 3 maçta oynamış, hiçbir maçta yeterli bir görüntü sergileyememiş, hatta şahsi görüşüm üç maçın da sahadaki en yetersiz ve kötü oyuncusu olmuştur.

    selçuk gibi yetersiz, hiçbir verim alma ihtmalimizin olmadığı bir oyuncunun, 2 psg, 2 real madrid maçında kulübede olması (ki kulübede olacaktır her türlü) veya sahaya girmesini bana kimse açıklayamaz. denizlispora karşı tükenen adam real madrid’e karşı hamle oyuncusu mu olacak?

    kaptanlığına gelelim. şu an oyunculara sorsalar, 1. kaptan muslera, 2. kaptan donk olur. selçuk ilk 5 kaptan arasına bile giremez. kimse maval okumasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın