resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 3305
    falcao'ya ödenecek paranın sadece maaş olduğunu düşünen arkadaşlar için biraz aslında bu entry. falcaoya 5 milyon euro ödenir mi? çok değil mi? değil arkadaşım değil. neden değil gel beraber bakalım.

    ben küçükken topa vurduğumuzda prekazi diye bağırırdık. daha sonraki çocuklar hakan şükür dedi, hagi dedi. arda turan neden bu kadar sahiplenildi sizce. evet nerdeyse 10 yıldır çocuklara ismini haykırtacak bir yıldızımız olmamıştı çünkü. arda çocukların olmak isteyeceği biriydi. o gitti sonra drogba geldi, sneijder geldi. son olarak da şimdi falcao.

    bu isimler sadece maç kazandıracak isimler değil. mesela falcao %99,99999 diagne'nin geçen sene attığı gol kadar atamayacak. diagne de bunu instagramdan kutlayacak. olay galatasarayın 2 aydır dünya gündeminde olması. transfer olduktan sonra bütün dünyanın bizi konuşması. galatasaray isminin yeniden en tepeye yazılması. çocukların sokakta falcao diye bağırması topa vururken. hoş topa vuracakları bir saha kaldı mı onu da bilmiyorum ya.

    falcao demek sponsorların galatasaraya gelmesi demek. piyango terraya vurdu. adamlar bize verdikleri parayı şimdiden çıkardı bile. falcao demek kombinelerin satılması, formaların bitmesi demek. psikolojik üstünlük demek. rakiplere hadi be dedirtmek demek.

    falcao demek lider demek, karakter demek. sahada işler kötü giderken takımı toplayıp böyle gitmez diyen birine sahip olmak demek. sözünün sahada dinlenmesi demek. çilingir olması demek.

    camia kenetlenmiş, herkes hedefe odaklanmış. işte bunun maliyetinin hesabı olmaz.

    falcao hayırlı olsun camiamıza.
App Store'dan indirin Google Play'den alın