resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 4073
    kendisi o meşhur kayserispor maçında ödemesini almadığı için oynamadı. bu çok net tartışmaya gerek yok. o gün abdürrahim albayrak "kuruşuna kadar yazmışlar bunu kim sızdırıyorsa açıklayacağız" diye açıklama yapmıştı.
    bahsettiğim video : https://www.dailymotion.com/video/x6dmg38

    hatta gomis gittikten sonra bir genel kurulunda kayseriye para için gitmediği açıklamıştır.
    https://www.youtube.com/watch?v=lgqGyG671iE

    ha ben abdürrahim albayrağın söylediklerine inanmıyorum derseniz orası ayrı.

    bunların dışında gomis tam olarak bir profesyoneldi. kendisinin sezon daha başlamadan fitness hocası getirdiğini biliyorsunuz ve bunu benden bu sene beklenti çok büyük ve bunu karşılamak için sezona hazır girmem gerekiyor dedi ve sezona nasıl başladı ise öyle bitirdi. sezon sonunda ise menajeri bu sene 7 milyon bonuslar ve imza parası aldım. takımı şampiyon yaparken en büyük etken ben iken neden maaşı 3.5 oluyor neden yükseltilmiyoruz dedi. bunun üzerine yönetim kabul etmeyince doğal olarak daha fazla para veren bir takıma gitti.

    biz galatasaray takımının taraftarıyız o ise çalışanı. siz bir çalışan olarak maaşınızı almadığınız da veya başka bir yerden daha iyi bir maaş gelince ne yapıyorsanız gomis de onu yaptı. bize de sadece katkıları ve güzel dilekleri için teşekkür etmek düşer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın