resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 900
    açılın bu arkadaşın fenerbahçe’ye transfer sürecini anlatmaya geldim. basında asla bilinmeyen, bilinse de söylenemeyecek gerçekleyi söylemeye geldim.

    hepimiz hasan kartal’ın fenerbahçe ve ali koç’un hizmetkârı, galatasaray’ın düşmanı olduğunu biliyoruz, ancak bizim bildiğimiz galatasaray ve fenerbahçe vedat’ı istedi, vedat bizi istedi ama zorla fener’e verdiler. işin aslı öyle değil.

    transfer döneminin hemen başında abdürrahim albayrak rizespor başkan vekili ‘ali zeki saruhan’ ile irtibata geçiyor, vedat’ı çok istediğimizi söylüyor. ali zeki saruhan ise herhangi bir bonservis talebinde bulunmadan, başkanla görüşüp bize döneceğini belirtiyor. buraya kadar her şey normal. bundan sonrası ise çok ilginç.

    ali zeki saruhan denen rizespor başkan vekili, fenerbahçe ikinci başkanı semih özsoy’u arıyor. vedat’ın çok iyi bir futbolcu olduğunu, galatasaray’ın teklif yaptığını, fenerbahçe’ye inanılmaz faydalı olacağını, vedat’ı fenerbahçe’nin transfer etmesi gerektiğini söylüyor.

    semih özsoy ise ‘ersun hoca devre arası istiyordu ancak şimdi öyle bir şey yok, olursa bakarız’ diyip çok da önemsemeden telefonu kapatıyor.

    daha sonra fenerbahçe henüz vedat için teklif yapmayı bırakın, kendilerine yapılan vedat teklifini bile reddetmişken, abdürrahim albayrak rize kanadını tekrar yokluyor. burada hasan kartal ve başkan vekili ali zeki saruhan’ın iş birliği ile, yalan söylenerek vedat’ın galatasaray’a gelmesi engelleniyor. abdürrahim albayrak’a:

    ‘bak fenerbahçe 5 milyon euro teklif yaptı, onun üzerinde bir teklif yapmazsanız size veremeyiz’ deniyor.

    ancak bu esnada fenerbahçe vedat muriqi’i istemiyor. bundan galatasaray’ın elbette haberi yok. galatasaray sanıyor ki transferde fenerbahçe ile yarışıyoruz, vedat gitmiyor fener’e vs. ama aslında fener’in talebi bile yok.(vedat gs’ye gelmeyi çok istiyor bu arada)

    daha sonra yalvarmaya devam ediyorlar fenerbahçe’ye, ersun yanal istiyor, fenerbahçe “vedat’ı almaya ikna oluyor!!”

    galatasaray’ın son teklifi 3.75 milyon €+ozanwafor. ancak fenerbahçe vedat’ı 3.5m€+ersun yanal’ın seçtiği kiralık futbolcular+ali koç’un seçtiği sponsorluk vaadi karşılığı fenerbahçe’ye transfer etmeyi kabul ediyor. tekrar ediyorum fenerbahçe, vedat’ı kabul ediyoe. vedat’a da 2.2 milyon euro teklif edip imzalıyorlar.

    yani işin özeti galatasaray vedat’ı istiyor, rizespor vedat’ı fener’e teklif ediyor, fener reddediyor, buna rağmen galatasaray’a fenerbahçe 5 milyon euro veriyor diye yalan söyleniyor, en sonunda bütün çabalar sonucu vedat fener’e transfer oluyor.

    işte hocanın bu sene bahsettiği organize, profesyonel kötülük bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın