resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 1510
    şu an görev alan türk teknik direktörler içinde galatasarayın yarışma içinde olmasını isteyeceğim 3-4 teknik direktörden birisi.
    ünal karaman, sergen yalçın, okan buruk, tamer tuna gibi isimlerle birlikte yoluna bakan, işini daha çok saha içinden ilerleten teknik direktörlerden birisi. allah var, kendisini de geliştirir güncelden pek kopmaz. trabzon maceraları dışında da hep güzel bir tad bırakmıştır gittiği yerlerde.

    manşetlik laf etmese ölcek hastalığı var, ama o kadar da olsun *
    gerim gerim gerilen şu futbol ikliminde aykut kocaman olsa fb'nin başında şu an futbola dair hiçbir şey konuşamıyor olurduk.
    gerek bizim kötü başlangıcımız, gerek fenerbahçe'nin iyi başlangıcı birkaç pozisyon dışında tamamen futbol üzerinden yorumlanabiliyor, umarım böyle devam ederiz.

    ama rıdvan dilmen, aykut kocaman, rüştü reçber, emre bol, turgay demir gibi suratına tükürmeye değmeyecek tıynetteki insanlar olayı bambaşka yerlere çekiyorlar. son kayseri maçında hakem kartlar konusunda emre mor hariç %100 haklı, hatta kayseriye kart çıkarma konusunda geç kalması nedeniyle olayı o raddeye getirmesi nedeniyle suçluyken sanki maçı gsye vermiş gibi yorum yapan bu aklı evvel insanlardansa 100 kere ümit özat'ı, 1000 kere ersun yanal'ı tercih ederim.

    ha gönül ister tabi klopp-pep rekabetindeki olayları biz de yaşayalım. ama olmuyor malesef eldeki en iyi mal ersun :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın