resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 2836
    üniversite zamanlarında kızları etkilemek için vikisöz okuyup oradan felsefe öğreneceğini sanarak ortamlara atılan bıçkın bir arkadaşımız vardı. daima uyarırdık, yapma bak bir gün gerçekten felsefe ile ilgilenen birine denk gelirsin rezil eder seni, hayatında kitap okumuşluğun yok, spinoza eleştirisi yapıyorsun etme eyleme derdik ama bıçkın arkadaşımız asla dinlemedi ve bir gün farkında olmadan felsefe bölümünde asistanlık yapan bir hanım ablamıza çattı hem de 12-13 kişilik bir ortamda. hanım ablamız ona " sana bakınca arkadaki duvarı görüyorum, buhar bile değilsin " demişti sonrası uçurum, sonrası ızdırap, sonrası yalnızlık...
    işte şenol güneş de futbol konusunda böyle birisi, açıklamalarındaki sahtelik, bir sürü şey söyleyip aslınsa bir şey diyememek olsun, sahte bir karizma oluşturmak olsun, kendi ile daima ters düşme olsun tüm emarelere sahip.
    hepimizin bildiği gibi fatih terim' e karşı ezik hissediyor ve kendince bir alan oluşturmaya çalışıyor. ama böyle olmaz şenol güneş, senin filozofum dediğin yerde fatih terim thales, descartes, kant, schopenhauer olur. fatih hocanın dediği gibi, kulvarlarınız farklı ve asla gerçekten rakip olamadınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın