• 106
    3 eylül 2019 türkiye abd basketbol maçının kaybedilmesinin sorumlusu.

    bir kere furkan korkmaz ile ciddi bir sıkıntısı var. adam hem yedek başlıyor, hem de oyuna girdiğinde onun üzerinden çok az oynanıyor. adam gayet iyi oynuyordu ama unuttu kenarda. cedi osman ve melih mahmutoğlu ne yaparsa yapsın hep furkan'ın önünde.

    son topta topu furkan'a çıkartıyor. furkan ve melih bu takımın en iyi şutörleri. ikisinden biri alması lazım topu ama biz birini dışarı atıyoruz. adamlar da melih'e yapışıyor ve top cedi'ye gidiyor. sonuç da malum.

    2 saniye kala da artık adım atacak hali kalmamış ersan ilyasova topu dışarıda alıyor. arkadaş melih ya da furkan atsın o şutu. böyle saçma sapan seçimler yapılır mı? orada da topu melih çıkartıyor. bu gibi durumlarda cedi illa sahada olacaksa, topu cedi çıkarmalı.

    hep de takımın genç olmasından bahsediyor. gelecekten bahsediyor. ana rotasyonda bulunan oyunculardan cedi ve furkan genç sadece. genç dediğimde 18, 19 yaş değil. 24, 22. biraz daha dürüst olmasını bekliyorum açıklamalarında. yaptığı hataları görmesini ve gördüğünü de bize göstermesini istiyorum. gayet iyi basketbol oynuyoruz ama maç sonlarında batırıyoruz. emekler, çabalar boşa gidiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın