• 746
    andone ve lemina'yı alıp diagne'yi de gönderme hamlesinden sonra bana göre elden çıkarmamız gereken oyuncular mariano ve donk. tabi becerebilirsek. bu kadro içerisinde son iki şampiyonluğumuzun büyük pay sahibi donk'un yeri yok. zaman onun için de işliyor malesef. yaşı hayli yüksek. nzonzi en az 2 sezon bizimle.

    mariano ise çok temposuz. ceza sahası çevresinde çok etkisiz. evet iyi top çıkarıyor. ama defans hattında marcao olan, ön liberosu nzonzi olan bir takımda böyle bir adama ihtiyaç yok. galatasaray'ın sağ ve sol bekleri çok tempolu olmalı. solda linnes ve ömer bayram'da bu tempo var. nagatomo da defansif olarak oldukça güvenilir. ama sağ bekte linnes verimsiz bir oyuncu. en azından sol bekte gösterdiği dominantlığa sahip değil. şener'i görmedik bu kadro içerisinde. son halini bilmiyorum ama hiç bir zaman mükemmel bir futbolcu değildi zaten. yani mariano'yu gönderip yerine bir transfer yapabilirsek kafamız rahat olur.

    zaten ligin en iyi kadrosuyduk. falcao ve andone'nin katılımıyla bir hayli güçlendik. bu saatten sonra başka oyuncu katılmasa bile kadroya ligin en iyisi biziz. falcao takıma sadece gol atan bir forvet olarak katılmıyor. oyun aklımızı çok yukarıya çekecek. kendisi aynı zamanda oyun kurucu meziyetlerine de sahip zira. artık top fatih terim'de. galatasaray eldeki oyuncularıyla biraz hızlı, biraz tempolu bir anlayışla sahaya çıkarsa her maçı sürklase eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın