resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 2985
    ---- magazin mode : on -------------

    31.08.2019 ve 01.09.2019 tarihinde sosyal medya hesabından hiç gönderi yada hikaye paylaşmadı.(kendisinin instagramı ne kadar aktif kullandığını söylemeye gerek yok sanırım)

    ayrıca her gün galatasaray resmi hesabının günaydın gönderilerine günaydın diye yorum yapar mutlaka. bu son iki günde bırakın yorum yapmayı gönderileri beğenmemiş bile.

    son olarak galatasaray sosyal medya hesaplarının en aktif olduğu şu son iki günde(falcaonun açıklanışı gelişi vs.) hiç bir gönderiye beğeni yada yorum yapmamıştır.

    ---- magazin mode : off -------------

    yukarda yaptığım stalklamalar sonucunda kendisinin takımdan ayrılacağını düşünmeye başladım. mantığım yaş olarak kemale erdiği ve sözleşmesinin son senesinde olmasından dolayı kendisinden para kazanmanın güzel iş olduğunu söylüyor. hele ki ffp kıskacı boynumuzdayken(02.09.2019 23:59 a kadar bonservis geliri elde edemezsek muhtemelen luyindamayı cl listesine yazamıyacaz.) ama şöyle birşeyde var kendisi kadro derinliğinin en zayıf olduğu stoper ve orta saha mevkisini yedekleyebilen hatta ilk on bir oynasa kimsenin itiraz etmeyeceği bir futbolcu. bir de üstüne yakın arkadaşı babel ile birbirlerini yeni bulmuşken ayrılık olur mu :(

    edit: eğer para kazandırarak giderse ve bizi finansal olarak eksi bakiyeden kurtarırsa kendisini hep iyi hatırlayacağım.
    kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için....

    edit 2: ben bu entryyi girdiğim saatlerde falcaonun fotoğrafı olan galatasaray hesabının gönderisine yorum yapmış. benim tez çürüdü. ayrıca soran yazarlara söyleyeyim işsiz değilim :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın