resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 3008
    marka değeri ve bilinirliği açısından öyle büyük bir transfer ki...

    ingiltere için david beckham nasıl bir ikonsa kolombiya için hatta güney amerika için bu adam da aynı ikon konumunda. yani kıtanın genel süperstar futbolcu eğiliminde tipsiz veya apaçi değil şık, beyefendi bir adam. instagram'da takipçileri arasında normal şartlarda türk hava yolları değilseniz türk olarak herhangi bir şekilde isminizi duyuramayacağınız ünlü isimler var. her kesimden şarkıcılar, oyuncular, sanatçılar, devlet adamları... sadece futbol değil genel spor camiasından takipçilerini hesaba katmıyorum bile. üstüne üstlük görünüşüyle, stiliyle, aile yaşamıyla da 4-5 milyonluk bir çok moda ve magazin hesapları da takipçisi yapmış durumda. son koyduğu fotoğrafta da gelenek bozulmamış gördüğüm kadarıyla başarılar dilemişler, kalpler atmışlar, tebrik etmişler.

    gerçekten gelmesi, formayı giyecek olması acayip heyecan verici. hatta kalkıp karşılamaya gittim rötar olunca geri döndüm büyük ihtimal tekrar yola çıkarım birazdan. şöyle kalkıp güzel goller de atar, yatarsa da yattığını çok belli etmezse ünal aysal'ın başlattığı seksi ve çekici kulüp olma hayallerimizin gerçekleşmesine önemli katkı sağlar. drogba ve sneijder sonrası oluşan boşlukta, böyle bir fırsatın hem de şampiyonluklarla geçen 2 sezon sonunda gelmiş olması büyük şans. çünkü ne kadar biz avrupa takımıyız desek de saha içinde ve saha dışında buna uygun hareketlerle devamlılık sağlanmadıktan sonra "ama bizim uefa kupamız var" muhabbetine dönüyor olay. geçmişle yaşamaya avunmaya başlıyoruz. bu açıdan maliyeti falan da düşünülecek şeyler değil gerçekten.

    yansıttığı karakteriyle, transfer sürecindeki tutumuyla, fiziğiyle, ailesiyle çok iyi sinyaller veriyor. kariyeri zaten...yani :d... umarım birlikte güzel şeyler yaşarız. hoş gelmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın