• 5144
    hatırlayanlar da benzer düşünce içerisinde olurlar sanırım. bu yıl = 2000-01 sezonu. bir önceki sezon çöküş yaşamış fenerbahçe'nin kimi bulduysa transfer ettiği, artan kadro kalitesinin yanında hakemlerle şikeyle teşvikle bir şekilde şampiyonluk ipini göğüslediği yıl. galatasaray camiasının ligden çok avrupa'ya odaklandığı yıl.

    sadece bize odaklı var olma savaşı veren bir camia. dengelerinin şaştığı bariz şekilde ortada. plansız, programsız transfer politikası izliyorlar. finansal fairplay konusunda da neler çevirdikleri herkesin malumu. bırakalım iyice havaya girsinler. bu yıl onların kırılma sezonu olacak.

    geçmişte bizim başarıya olan doygunluğumuzun verdiği bir rehavet söz konusuydu. ancak bu sefer aynı şeyi yaşamayalım. her başarıya, her kupaya onlardan çok daha aç olduğumuzu camia olarak gösterelim. avrupa'da başarı gelse de gelmese de şampiyonlar ligi gelir pastasına ekmek gibi su gibi muhtaç olduğumuzu unutmayalım. o yüzden sezon içerisinde yaşanabilecek avrupa arenasındaki olası bir başarısızlıkta kimse işi küslüğe vurmasın. şu süreçte bizim için öncelik istikrarlı süper lig şampiyonlukları. bunu hatırdan çıkarmadan avrupa arenasında da elimizden geleni elbette yapmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın