• 5141
    bu takımın yıldızlarla bir problemi var. getirdikleri yıldız ya skandal bir performans gösterip gittiği yerde güzelce topunu oynamaya devam ediyor, ya da iyi performans gösterip hızlıca takımı terk ediyor. 1 eylül 2019 tarihi itibariyle anelka başlığı sözlüğümüzde popüler oldu emre bol'un zırvalaması sayesinde.

    bakın real madrid ile fenerbahçe'nin bir ortak noktası vardır. gururlanın kanaryalar. iki takım da anelka'dan fazla faydalanamamıştır. real madrid performansı büyük skandaldı ama bence fenerbahçe kariyeri de skandalın biraz üzerindeydi. adam burada kendini verse neler neler yapardı. vermedi, ligi de fenerbahçeyi de pek sallamadı, makukula'nın bile atabildiği kadar attı gitti.

    jay-jay okocha gelir, müthiş performans gösterir iki sene kalır gider. ligimiz dolayısıyla bu normal olabilir de, kardeşim 28 yaşındaki sneijder'i biz iyi performansına rağmen kaç yıl tuttuk ya. sözleşmesi bitmiyor olsa bruma'yı da tutabilirdik.

    pierre van hooijdonk büyük geldi, büyük oynadı, sonra da bir sezon geçirip bıraktı zaten. kendisi bir istisna olabilir.

    nani geldi, efsane bir kadroya geldi, skandal bir şekilde şampiyon olamadılar ve gitti.

    ariel "korkak tavuk" ortega skandal bir şekilde gitti.

    toni schumacher yine bir istisna.

    appiah bile iyi hatırlanır da bu adam 1.5 sezon oynadı, bonservisine rağmen üç kuruş kazandırmadan gitti.

    kjaer geldi, bomboş bir kariyer geçirip gitti bu takımdan.

    roberto carlos'un dünya kupası var, şampiyonlar ligi var ama türkiye ligi şampiyonluğu yok.

    ispanya ligi gol kralı guiza geliyor, hatalı bir transferdi üstelik, bomboş bir dönem geçiriyor burada, sonra kariyeri tepetaklak oluyor.

    bir de bize bakıyorum, bizde skandal daha az. hatta skandalları bile riera hikayesindeki gibi güzelleştirebiliyoruz. bizde de misimoviç falan var gerçi ama sayısı daha az.

    bu adamlar yıldızdan ya verim alamıyor ya hemen kaçırıyor. bu açıdan çok özel bir takımlar. ne diyeyim, beter olsunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın