• 353
    kendisi hakkında şunu dedi, bunu dedi denmesine şaşırdığım yorumcu. arkadaşlar, renktaşlar, galatalılar; ne bekliyorsunuz ki bu homo sapiensliği 2 puanla kaçıran homo erectustan.

    bu h.e'nin tuttuğu takım nedir? fb. fb taraftarı bizler gibi değil. biz burada geçen yıl rekor kırarak gol kralı olmuş diagne'yi yerden yere vuruyoruz. sebebi adamın çöplüğü, takıma yakışmaması. ama adamlar muriqi'yi tanrı gözüyle görüyorlar.

    bu fb'li h.e. ne diyerek yaranacak camiasına, tabi ki ezikliklerini okşayarak muriqi ile falcao'yu kıyaslayıp, muriqi daha iyi diyerek. hangi fb'li bizim onlardan çok daha üstün bir camia olduğumuzu, açık ara önde olduğumuzu kabullenebiliyor. zaten bunu kabullendikleri an yanımıza yaklaşabilecekler ama allahtan kafaları pek iyi çalışmıyor.

    sergen yalçın neden tutunamadı bu yorumculuk işinde: şöyle ki efendim kendisine webo drogba kıyaslaması soruldu, kendiside alaycı bir üslupla; "webo yolda drogba'yı görse gider imza ister" dedi. açık yüreklilikle aradaki farkı koydu. e malum bu da zamanın başkanının işine gelmedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın