resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7401
    takımdan bağımsız olarak iyi oynadı, kötü oynadı yorumlarına girmiyorum bile, sıkıldım çünkü. ancak kendisi "kötü oynadığı" bir maçta bile takımın en iyisiydi. bunu ben söylemiyorum* alanında uzman ve kanaat önderi kabul edilen in stat verileri söylüyor. ortalama 317 index puanı toplayan takımda belhanda'nın index puanı 443.

    https://gss.gs/K4L.jpg
    https://gss.gs/3Uo.jpg
    https://gss.gs/Vug.jpg

    totalde 59 pas yapmış belhanda. 59 pas görece düşük bir sayı ancak oyun sistemi ile de ilgili bir durum. neye göre görece? forvet arkası mevkisi için 59 pas iyi bir sayı. eğer belhanda'ya 10 numara demeye devam edecek ve beklentilerinizi buna göre ayarlayacaksanız şu maçta belhanda'ya yetersiz demek saçma. merkez oyun kurucu için düşük bir sayı 59. geliştirilebilir. ama bunu sadece belhanda geliştiremez, oyun sisteminde değişiklikler yapmak lazım.

    59 pasta 50 isabet sağlamış. bu arada şu an yaptığım şey komple istatistik kağıdını buraya yazmak zira istatistik okur/yazarlığı çok düşük ülkemizde. futbol okur/yazarlığı da yerlerde de, o apayrı bir konu. bu 59 pasın 47'si hücum pası. top bizdeyken ve biz ataktayken yapılmış yani. 5 tanesi kilit pas dediğimiz türden, 3 tanesi isabetli.

    sadece 7 kez geriye doğru oynamış, 6'sı isabetli. topu 21 kez sağına, 14 kez soluna vermiş. 35'te 32 isabet. tam 17 kez de ileri doğru oynamış, 12 isabet. %71 isabet oranı ileri doğru, dikine yapılan paslar için gayet iyi verilerdir. toplamda 9 pas hatası yapan bir futbolcunun bu hataların yarısını ileri doğru oynarken yapması da iyi bir şeydir. öyle düşünüyorum en azından.

    size instat verilerini niye anlatıyorum? çünkü bıktım. mesnetsiz mesnetsiz tamamen kendi öngörülerinize dayanarak, kendinizi kanaat önderi olarak ilan edip birilerini çöp diye yaftalamanızdan bıktım. belhanda çöp, luyindama afrikalı servet çetin, seri ne oynuyor/oynayacak biz bu adamdan bir şey anlamadık, marcao'dan bir bok olmaz falan fasarya. seri ne oynuyor/oynayacak anlamadıysan kendini sorgula önce? düşün bakalım de ki ben bu oyunu oturup izliyorum da acaba kafam basıyor mu? bunu söyle bir kendine. sorgula kendini seri'yi tanıyabilecek kadar fransız futbolunu takip ediyor musun? ettin mi?

    http://gss.gs/F9q
App Store'dan indirin Google Play'den alın