• 304
    4-2-3-1 formasyonunda; feghouli’nin sol kanatta belhanda’nın orta da oynayıp maç içinde sürekli yer değiştirerek oynamaları halinde maksimum verimi alabileceğimiz ikili.

    sağ ayakla sağ çizgi oynamak ; feghouli’nin klas ama ağır stiliyle hiç bağdaşmıyor. dünyada böyle bir örnek yok zaten. dün kayseri maçında sola geçti rahat rahat topa bastı, içeri yöneldi hatta galibiyet golüne orta yaptı. arda’nın iyi halleri gibi bir tarzı olur solda. en iyi oynadığı yer forvet arkası aslında, orda da belhanda’nın oyundan kopukluk yaşadığı zamanlarda yer değiştirirse belhanda da oyundan düşmemiş olur. hatta nice takımında belhanda orta sahaya yardımcı sol kanat oyuncusu gibi oynuyordu.

    sağ kanatta kesinlikle emre mor’da ısrar etmemiz lazım. hareketli ileriyi kurcalayacak tek pır pır oyuncumuz o. feghouli kanat oynayacaksa solda oynamalı. babel de sol kanatta değil forvet veya ikinci forvet olarak daha verimli olur gibi gözüküyor artık fiziken.

    kayseri maçında rakip eksik kaldı ama asıl oyunu çözen, emre’nin sağdan tehdidi ve feghouli’nin solda belhandanın ortada birbirlerine yakın oynamalarıyla çözüldü maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın