resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7389
    bir kısım taraftarımız tarafından haddinden fazla savunulan ve iyimser davranılan oyuncumuz. yatıp kalkıp onlara dua etsin zaten, yoksa barınamayacaktı bana göre ve 3. sezonunu göremeyecekti. en sevmediğim şeylerden biri 'x diyenler buna y demiyor' tarzı cümleler, yani bilmeden etmeden hiç bir grubu yaftalamak istemiyorum. lakin bu sözlükte sneijdersporlu, terimsporlu diye terimler türetildi zamanında, benzer mantıkta aramızda belhandasporlular var sanki artık.

    30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçında gördüğü kartı bile görmezden geliyor bakıyorum destekleyenler. yahu yerdeki rakibine geçerken ufaktan ayağını sürtüyor, tamamen serserilik amaçlı. az biraz daha sert yapsa kırmızı yiyecek yine çok gerzekçe bir şey yüzünden. bu herkesi aptal sanıyormuş gibi hareketleri beni cidden irrite ediyor ve takıma zarar da veriyor. maçta hiç ettiği atak sayımız inanılmaz fazlaydı bugün. yanlış şut tercihi, top kontrol edemeyiş, taca pas atmalar, çalıma kalkışıp topu kaptırmalar, her türlü şekilde top kaybetti. takımın en kötülerinden biriydi ama kazandığımız için kazanan takımın parçası olmuş oldu. hatta babel'in golünde asist yazıldı adama, yarın öbür gün önümüze sayı olarak konacak anasını satiyim, buraya not düşelim, zerre asistlik bir olayı yok attığı pasın, yalancı asist yani.

    çok gömmek ve polemik çıkarmak istemiyorum lakin savunan arkadaşlar bazı şeyleri göremiyor artık. anlıyorum bazı oyuncular sempatik gelebilir, bu adamın serseri tavırları çekici olabilir sizler için. lakin kendisinden bir orta saha oyuncusu olarak beklentilerimiz var. şut yeteneği iyi olmayabilir bunu kabul ettik lakin pas kalitesinin kötü olması, çok saçma pas hataları yapması kabul edilemez. en doğal şey bu adamdan pas istikrarı beklemek, oyunun temposunu ayarlamasını beklemek. kabul ediyorum özellikleri olan bir oyuncu, sorumluluktan da kaçmıyor, ikili mücadeleden de. lakin hem takımın hedefleri için, hem de aldığı maaş için bunlar yeterli değil. fatih hoca adamı savunuyor demek de bizi işin içinden çıkarmamalı, zira hoca zaten her oyuncusuna her zaman sahip çıkar. selçuğu da sorsan beğeniyor hocam, hatta ona kalsa eminim sabri'yi falan da getirirdi geri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın