resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7385
    marcao, luyindama, ömer, adem, mariano, nagatomo... bunların hepsi bu arkadaştan daha az kazanıyor. ona rağmen bu oyuncular kötü oynadı mi yerden yere vuruluyorlar. bu arkadaşların kötü oynama hakkı yok ama nedense belhanda kötü oynayabilir. bir kitle var ne olursa olsun belhanda'ya toz kondurmuyor. bu adam bu sene gelmedi. galatasaray'da olduğu süre boyunca herkesi tatmin edecek şekilde oynadığı maç sayısı 10 falandır. ancak en az bir o kadar da rezil oynadığı maç vardır. nedir bu sevgi anlamıyorum. belhanda kötü oyuncu mu diyer sorarsanız bence değil. koşan, rakibe basan, teknik, adam geçen, top süren bir adam. ama bu ozelliklerin hiçbirisi çok üst seviyede olmadığı gibi bir de çok ciddi defolari var. üstüne üstlük çok da maliyetli bir adam.

    hayır, ben ıslıklayalım, tepki gösterelim falan da demiyorum ama yok satılsın diyen adamla futbol konuşulmazmış, yok turnusol gibi oyuncuymuş... kimden bahsediyoruz? hagi'den mi? belhanda kim ya? 10 milyon euro civarı teklif varsa ki avrupa'dan kimse vermez o paralari kendisine, hemen satarım ben olsam. feghouli'yi çekersin oraya, sağ açıkta da emre ya da adem oynar.

    3 gün antrenmana çıkmadı diye top kontrolünü unutur mu bir adam ya. bu adamın sorunu kafada. sadece maç maç değil, maçın içersinde belli peroyotlarda da çok ciddi iniş çıkışlar yaşıyor ve takımın en çok kazanan 3 oyuncusundan biri. ama 30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray u19 maçında en kötü 3 oyuncuyu say dense, bu adam da girer o listeye. tabii ki ona sallayacağım en önce.

    tamam sevelim, destek olalım da selçuk inan da böyle diye diye bu hale geldi. teklif varsa değerini bulmuşken hemen satalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın