resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7384
    hocanın en çok tuttuğu 8.5 kırması 10 numaramız.

    bakın bu adam için 2 gün önce fıtık tanısı konulmuştu sosyal medyada ve antrenmanlara çıkmıyordu. bugün özveriyle çıktı oynadı bence de aşırı verimli değildi ama kendisi olmasaydı bu maçı kazanma ihtimalimiz kesinlikle yoktu.

    kendisinin olmadığı 15 maçta sadece 6 galibiyet alabilmişiz. biz büyük bir takımız 1 oyuncuyu çıkardığımız zaman galibiyet yüzdemiz 65lerden 39lara düşmemeli. kendisi olmayınca olmuyor işte kabul edelim. piyasada kendisinden daha faydalı olacak oyuncu var mı ? gayet tabi vaf fakat olmuyor işte alamıyoruz. alamıyorken de bu adamın kıymetini bilmemiz elzemdir. agresiftir arızadır ama en kötü oynadığı maçta dahi gollerin içinde bir şekilde yer buluyor kendisi.

    ben belhandaya şöyle bakıyorum,iddiada sürekli güvendiğim bir takım var ve ne zaman kendisine oynasam %70 bana para kazandırıyor. bu takım maçları kazanırken bazen leş gibi oynuyor bazen 2-0 geriden gelip son dakikada 3.yü sıkıştırıyor yani bana ecel terleri döktürüyor. şimdi ben bana %70 para kazandırma ihtimali olan bu arıza takımına küfür edip böyle daha garantici bir takım arayışına girebilirim ama bütçem el vermiyor yani real madrid'e 2k para basıp arkama yaslanacak durumda değilim. o yüzden lütfun da hoş kahrın da diyerek senciyiz babacım diyorum,şahsi kanaatim budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın