resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7379
    aynı başlığa üst üste entry yazmaktan nefret ederim. burada bunu kötü niyetle yapan çok arkadaş var, lakin ben de bir istisnayı kendisi için yapacağım(kaideyi taciz temez sanırım bu istisna). 30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçında kötü oynamıştır. top kayıpları yapmış, pas hataları yapmıştır. bunu bir önceki entrymde yazmıştım, bundan dolayı da sövülemeyeceğini, bir oyuncunun kötü oynayabileceğini belirtmiştim ve kısa süreliğine de olsa, offside entrylerime girmişti*.

    belhanda son bir iki antrenman hariç takımla antrenmana çıkmamıştı. söylenene göre ağrıları devam etmesine karşın sahada yer aldı. kötü dahi oynasa, mücadele etti, çabaladı. burada hain damgası vurmaya kadar giden saldırıları haketmiyor. eleştirilere ise katılıyorum, bunlar bahaneler ama kötü oynadığı gerçeğini değiştirmiyor. şimdi burada saçı bu şekilde olduğu için kötü oyuncu olduğu da söylendi ya, daha ötesi yoktur sanırım*. evet, gerçi alışkınız adama kaşının üzerinde gözü var diye bile küfür edilmesine.

    şimdi benim derdim, sorunum, şikayetim şu(keşke büyük harfle yazabilsem), bakın 30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçında kötü oynadı, biz kötü oynadı diyebiliyoruz. fakat, takım puan kaybedince(belhandayla ilgili ilgisiz farketmez), belhanda top kaybedince, gol kaçırınca buraya gelip, öfkesini, kinini, iş yerindeki sıkıntılarının getirmiş olduğu, içine attığı birikmişlikleri adama kusan tayfa, bir anda ortaya çıkan elemanlar(eleştirenleri, yapıcı eleştiride bulunanları tenzih ederim), kendisi iyi oynadığında neden kafalarını toprağa gömüyorlar?? takım kazanınca neden ortada görünmüyorlar? amacınız ne? bir de hadsizlikte sınır tanımayıp, adamı küfürlere, abartılı saldırılara, arkasını dolduramadığı saçmalıklara karşı savunanları belhandasporlu ilan ediyorlar! biz galatasaraylıyız dostlar, siz kendinizi sorgulayın hangi sporlu olduğunuzu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın