resim
Ömer Bayram
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 814
    hoca tarafından 30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçındaki performansının beğenilmesi ve hakkındaki "bir orta saha daha kazanmış olduk" açıklaması orta ve uzun vadede 23. şampiyonluk yolunda zarar verecek oyuncu. tabi ki performansının beğenilmesi suçu değildir.
    30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçı için selçuk yerine tercih edilmesi doğru ama koca sezonda kendisini orta saha rotasyonunda yazmak çok büyük hata ve başımıza iş açar. çok değil bir sakatlık, bir cezalı durumda psg veya madrid deplasmanına ömer'le çıkmak söz konusu. o deplasmanları geçtim, kayseri dışında çok daha zorlu anadolu deplasmanları bizi bekliyor. oralarda bile olmaz bu iş.
    *gelen mesajlardan dolayı ekleme: ömer'in oyununu selçuk'a kıyasla ben de beğendim, tercihi de doğru buldum, ömer'in çabasını da takdir ediyorum ama koca sezon ömer gibi bir devşirmeyle geçmez, kastım bu. 60 gündür bonservis ödemeden alacağız diye yırtınıp alternatifine yönelmediğimiz falcao için bonservis ödeyeceğiz gibi. taylan antalyalı'yı gayet uygun bedellere kadroya dahil edebilmeliydik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın