• 23
    beşiktaş ligde şampiyonluğa oynamak için gruptan çıkmayı hiç düşünmeyecektir. bunun için de yeterince motive olmayacak ve elenecekler. başakşehir tüm ağırlığını avrupa kupalarına verecek ama grubu çok zor olduğundan çıkması imkansıza yakın. trabzonspor orta yollu motivasyonla elenecektir çünkü 1. hedefi lig şampiyonluğu olacak.

    beşiktaş’ın en ciddi rakibi ingiliz takımı wolverhampton, isterse gruptan kolayca çıkabilir ama istemeyecektir. çünkü devam ettikçe yorgun düşüp lig şampiyonluğunu kaybedebileceklerine inanıyorlar. ancak ülke puanının ne kadar önemli olduğunun farkında değiller. böyle giderse lig şampiyonu da ön eleme oynayacak çok geçmeden. bu nedenle federasyon bu işe önem vermeli ve avrupa kupalarında oynayan takımların motive olmaları sağlanmalı.

    fenerbahçe’nin ve özellikle ersun yanal’ın, avrupa kupalarında olmamaktan büyük mutluluk duyduğundan adım gibi eminim. böylece, diğer takımlar avrupa kupalarında oynarken yorgun düşecek ve kendileri şampiyonlukta avantajlı olacaklar diye düşünüyorlar. zaten şampiyon oldukları yıl da aynı şey olmuş, diğer takımlar avrupa’da oynarken ersun yanal’ın takımı sadece ligde mücadele etmişti.

    her şeye rağmen avrupada mücadele eden tüm takımlara başarılar diliyorum. hem avrupada hem ligde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın