• 123
    geçtiğimiz yılların başarılı* takımları olan gençlerbirliği ve sivassporun getirilmiş olduğu konuma hızla düşmeye çalışan takımdır. ilhan cavcavın tüccarlık politikası ve sivassporun tüm camia olarak** yoğun çalışmaları sonucu önce bu takımlarımız itin namahrem noktalarına ulaşmış ve çıkışlarında istikrar yakalanamamıştır. şimdilik kayserispor üzerinde aynı taktiği yönetim uygulamaya çalışıyor ama neyse ki takımın çıkışı büyük bir sürpriz değil yıllardır korudukları sistemlerinin üzerine koyarak bu noktaya geldiler de o yönden çok uğraşılmıyor kendileriyle. buradan yönetimlerine sesleniyorum: yapma canım yapma evladım gerçekten saygı duyulan sevilen bir takıma camiaya sahipsiniz abuk subuk 3 kuruşluk sözcülerle gözcülerle lekelemeyin kendinizi de lige 4. takım gelsin.
    not: denecektir ki bursaspor da kayseriyle aynı konumda iyi bir çıkış yakaladılar falan filan ama onların düşüşü iki şike iddiasına bakar geçmişleri çok temiz olmadığı için dibe çekmek kolay onları ama dokunmayın kayseriye.
    son söz: 1-2 sezon içinde sonunun geçmişte yükselmeye çalışan diğer anadolu takımlarına benzediğini görmeyi hiç istemediğim takımdır. renktaşımızdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın