resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9390
    öyle koç ailesi gibi, sabancı ailesi gibi veya eczacıbaşı gibi, yaratılmış ve yitirilmiş bir burjuvazi ürünü değil; kendi olanaklarıyla sıfırdan kurduğu imparatorluğun başında oturan bir adamdır kendisi.
    “aman şirketlerden uzak dursun da ne yaparsa yapsın” diye gönderilen yalı bebesine veya koca kafalıya benzemez mesela.
    patır patır çek yazdıran “sıyın cımhırbışkınım” fikoya da benzemez mesela.
    ailesinin şirketlerinin neredeyse hiçbirinde imza yetkisi olmayan yağlıya da benzemez.
    mesela nato müteahhidi “son kale” aziz’le de benzeşmez.

    bu başlıkta çok anlattım ama şunu tekrar etmemiz şart;

    - iran’da beş santrali olan, sıfırdan milyarlarca dolar değerinde bir imparatorluk kurmuş bu adama değil aile şirketlerinde imza yetkisi bulunmayan daö’ye verilen yetkiler ve aysal’a muhalefet edip daö’yü destekleyenler araştırılmalı,

    - bağımsız denetleme kuruluşlarına hazırlattığı raporların devamında, net bir şekilde “açıklanamayan giderler” kalemlerine -yanlış hatırlamıyorsam o yılların birinde 15 birinde 12 milyon euro gibi rakamlar çıkmıştı ki bilançolarda da vardır- savaş açtıktan sonra kendisini hedef alan kitle ve bu kitleyle birlikte, sırf o günkü çıkarları örtüşüyor diye galatasaray’ın zarar görmesi pahasına o kitleyle işbirliği yapanlar araştırılmalı ve kamuoyu ile paylaşılmalı.

    ben pek transfer mevzularına girmek istemiyorum açıkçası çünkü ne drogbaları tek başına getirdi ne de ontiveroları. bu kararlar ekip kararları, bu operasyonlar ekip operasyonlarıdır.

    ancak şuna sanırım kimsenin itirazı olmaz; ne öncesinde ne de sonrasında, galatasaray marka değerini hakettiği yere getirebilen ve bu değeri bu denli etkili kullanabilen bir başkan gelebilmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın