resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9387
    'ünal aysal'ı övme günü' şenlikleri kapsamında övgüye boğulan eski galatasaray başkanı.

    terim'in taraftarla arasında kurduğu bağı fazlasıyla kıskanması nedeniyle hocaya uyguladığı mobbing sonucu hem kendisi hem de galatasaray için şıkır şıkır işleyen düzen alt üst olmuştur.

    çok değil biraz aklını kullansaydı, etrafındaki yancıların gazına gelmeseydi terim ile birlikte bir avrupa kupası daha kazanabilir ve tıpkı faruk süren gibi adını tarihe yazdırabilirdi.

    kendisi döneminde galatasaray tarihi boyunca elde edilememiş gelirlere ulaştı bu kulüp. ama bu gelirlerin tamamı futbolcuların ceplerine girdi.

    'terim de kimmiş? takımda kaliteli futbolcular olduktan sonra ergin ataman bile çalıştırsa biz şampiyon oluruz' kafası nedeniyle drogba'lı, sneijder'li, burak'lı, melo'lu, eboue'li, telles'li kadro kendisinin döneminde fenerbahçe'nin tarihinde ilk kez nisan ayında kutladığı şampiyonluğa tanıklık etmiştir.

    bugün falcao alınamıyorsa bunda sözde 'bay finansal deha'mızın döneminde yapılan harcamaların büyük payı vardır. gelen o inanılmaz geliri daha akıllıca ve galatasaray'a faydalı şekilde kullanabilseydi bugün al-sat belasıyla uğraşmak zorunda kalmazdık belki de.

    benim açımdan yaptığı tüm hatalar bir yana sezona yeni başlamış ve henüz 5-6 hafta geçmişken kulübü seçime götürüp başkanlığı bırakması hepsinin ötesinde bir skandaldır. sen kulüp başkanı olarak o geminin kaptanısın denizin ortasında 'ben gidiyorum arkadaş' diyip çekip gidemezsin. en azından devre arasını beklemeliydi. ama aysal bunu da yaptı.

    gerçi iyi ki yaptı o gitmese ali dürüst - albayrak ikilisi göreve gelmez onlar gelmediği için hamzaoğlu takımın başına geçmez ve 4. yıldızı falan takamazdık o sezon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın