• 2
    tempolu bir yürüyüşle 12 - 13 dk arasında stada ulaşabildiğim patikadır.

    özellikle maç saatine az kalmışsa havarayda oluşan yoğunluk sebebiyle yürüyerek çıkmayı tercih ediyorum. biraz yorucu olsa da beklemeyi sevmediğim için yürümek daha kolay oluyor.

    yol ise bildiğiniz yamaç yukarı, yani temin viyadükleri ile hemen hemen aynı mesafeye çıkmış oluyorsunuz.* yol boyunca kaldırımlara ikişer üçer sıra araç bırakılmış durumda ve sağlı sollu köfteciler, pilavcılar mevcut.

    maç çıkışı ise tam bir fecaat, özellikle stadın kalabalık olduğu maçlardan* sonra ya biraz beklemekte fayda var. ya da biraz erken çıkabilirsiniz. şampiyonlar ligi maçları geç saatte bittiği için ben biraz erken çıkmayı tercih ediyorum. yaklaşık 50 bin kişinin çıkabileceği üç dört bölüm oluyor. bunlardan birisi de bu patikanın bulunduğu yol. bu noktada saçmalık ise tek ve küçük bir kapısının olması, herkesi zorluyor. insanlar minnak minnak adım atıp dışarıya zar zor atabiliyor.

    esasında avm ile anlaşılıp, çevre düzenlemesi yapılabilir. basamaklı bir merdivenle çok daha rahat stada ulaşılabilir. insanlar stada ulaşmak için ciddi bir emek sarf ediyor. aynı emeği stattan çıkarken de göstermek zorunda değiller. bir de maç tatsız bir skor ile bitmiş ise çekilen bütün yol eziyet oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın